(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Bezlepkové langoše
Potřebné ingredience
500g Jizerky
200g bílého jogurtu
250ml mléka
1/2 lžičky sody
1 celé droždí Noli nebo Fala
1 lžičku cukru
1/2 lžičky soli
Dále: olej na smažení,kečup, česnek,sýr
Postup přípravy
Postup:
Z vlažného mléka, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku, sůl
1/2 lžičky sody a jogurt,přidáme kvásek. A aniž by jsme nechali těsto kynout, ihned
tvoříme bochánky, které roztáhneme do placek. Smažíme po obou stranách.
Připravíme si nátěr z kečupu, trochy oleje a česneku,kterým hotové langoše potřeme.
Posypeme strouhaným sýrem.
Z vlažného mléka, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku, sůl
1/2 lžičky sody a jogurt,přidáme kvásek. A aniž by jsme nechali těsto kynout, ihned
tvoříme bochánky, které roztáhneme do placek. Smažíme po obou stranách.
Připravíme si nátěr z kečupu, trochy oleje a česneku,kterým hotové langoše potřeme.
Posypeme strouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé